Glamping op de Veluwe met paardenstalling

Alles voor en met jouw paard

Wij hebben 3 stallen waar paarden te gast kunnen staan. Hiervan is er één met uitkijk naar buiten. De paarden kunnen op stro of vlas staan. Hooi of kuil kunnen ze krijgen voor 's nachts. Krachtvoer neem je zelf mee.
Het stallen van een paard kost 20 euro per nacht per paard voor altijd in de wei en 25 euro per paard per nacht als ze de nacht op stal en overdag op de wei.

rijd met je paard verschillende routes

Route om de hei

De eerste route die je kunt rijden is zo'n 1.5 uur om de hei. De hei is in alle seizoenen mooi om te zien. Het is een prachtig stuk natuur waar je gebruik van kunt maken. De route is zelf nog uit te breiden. Van onze boerderij Klein Koestapel vandaan naar route nummer 10 is het ongeveer een kleine 10 minuutje stappen.

Route naar Drie

De route naar restaurant Drie toe is een langere rit, van 22 km. Maar eenmaal aangekomen bij Drie kun je je paard lekker in de wei zetten en zelf heerlijk genieten van de lekkere gerechten. En om daarna je paard weer op te zadelen en relaxed en met een volle buik richting Klein Koestapel te gaan. De route naar Drie is er eentje met veel verschillende bossen. Je komt van alles tegen. Ook kom je langs het Solse Gat.